Agenda Oost-Brabant

Ledenontmoeting met aansluitend Algemene Ledenvergadering

15 okt

Ledenontmoeting met aansluitend Algemene Ledenvergadering

Voorafgaand aan de ALV kunt u deelnemen aan een bijzondere rondleiding op Strijp-S. Strijp-S is ‘de plek waar het gebeurt’ in Eindhoven. De oude fabrieken van Philips zijn omgebouwd tot woningen, appartementen en bedrijfjes. Het is een buurt die leeft en waar veel nieuwe initiatieven ontstaan. 

Wij gaan op pad met een van de bewoners en komen aldus ook op plaatsen waar de ‘officiële’ rondleidingen van het VVV niet komen. We ontmoeten mensen die op Strijp-S wonen of werken. We zien ook de ‘andere kant’ van Strijp-S. De site van de ‘Urban Tour’ zegt er over: “De ingrediënten voor de wandeltour zijn: Strijp-S van toen tot nu, shoppen, eten en drinken, kunst, design, bijzondere bouwsels, street art, urban sporten, architectuur en tuinieren op het asfalt”.

Raak in 2,5 uur geïnspireerd door de vernieuwende plekken en mensen die deze culturele hotspot tot werk- of woonplek hebben gekozen!
De wandeling duurt van 11.00 – 13.30 uur en eindigt bij de locatie waar de ALV zal worden gehouden.

Opgeven voor de wandeling is noodzakelijk (keesschilder@me.com of 06-31497623). Na aanmelding krijgt u nadere informatie over de plaats van vertrek.

Algemene Ledenvergadering

Op deze vergadering legt het bestuur van de afdeling verantwoording af aan alle leden en kijken we vooruit naar onze activiteiten voor het komende jaar. Van de huidige bestuursleden zijn Louck Everaars en Okke de Groote aan de beurt om af te treden. Beiden zijn herkiesbaar. Als u belangstelling hebt om in het bestuur te komen, dan kunt u dat aangeven bij de voorzitter of de secretaris van het bestuur.

De ALV duurt van 14.00 – 16.00 uur.

Het programma, de agenda en de daarbij behorende stukken kunt u op deze site vinden onder het tabblad ‘Diversen’.

De op de website gepubliceerde stukken zullen op aanvraag door de secretaris worden toegezonden. Neem hiervoor contact op met Paula van Luijk, tel. 06-16376500, e-mail hvob.secretaris@gmail.com.